Puumalle duunii -projekti oli menestys!

Kissojen ja koirien kanssa kiviä kääntäen

Puuma etsi kiihkeästi uusia haasteita – myös kissojen ja koirien kanssa. Aktiivinen puumaverkosto oli lisäksi kaiken aikaa taustalla mukana ja tukena. Sitkeä yritys palkittiin mitä parhaimmalla tavalla: markkinointisuunnittelijan sijaisuus Opetushallituksen vilkkaassa pajassa, Koulutus- ja kustantaminen yksikössä.

Kiitos, kiitos ja kiitos te ihanat naiset, Anita Varsa, Kaija Pirinen ja Susanna Björkell!

Tällaiselle elinikäisen oppimisen nimeen vannovalle on huikeaa saada työskennellä paikassa, jossa tuotetaan tietoa ja taitoa laajalla skaalalla: kirjoitustaidon alkeista peltikattojen tekoon ja vesiensuojeluun. Työhönsä intohimoisesti suhtautuvat, innostuneet ihmiset suunnittelevat ja toteuttavat uutta oppimateriaalia ja koulutuksia tiedonjanoisille kautta Suomen.

Jotain vanhaa, jotain uutta ja jotain sinistä

Olo on kuin morsiamella! Tässä työssä saan hyödyntää ja syventää osaamistani ja ennen kaikkea oppia myös uutta. Virkamiehenä ei ole hiljaista hetkeä sen voin jo kuukauden kokemuksella kertoa.

Työpisteeni maisemaikkunoista avautuu kateutta herättävä näkymä: sininen taivas ja meri, Siltavuorensalmi. Taivasta ja merta yhdistää kallioinen penger, jonka päällä lepää kivikaupungin reuna. Innolla odotan kevättä, jolloin näkymä täydentyy liikkuvilla elementeillä: lokeilla, huviveneillä ja suppailijoilla.

Vaikka ikkunaa ei voi avata, niin nyt jo mieli tuntee tuulen ja haistaa meren tuoksun.

Kiitos, kiitos ja kiitos te ihanat naiset, Anita Varsa, Kaija Pirinen ja Susanna Björkell, jotka työhaastattelussa ette antaneet ”sujuvan” ruotsintaitoni olla esteenä tai edes hidasteena!

Vi ses igen i morgon!

admin